Torsdag den 17. august 2023 indledte vi efterårssæsonen - traditionen tro med en udflugt - og denne gang til skønne Kronborg Slot i Helsingør.

Vi mødtes ved Radiohuset, hvorefter vi i Hennings bus med Lise ved rattet kørte mod Kronborg (rolig nu Henning var også med).

Fremme ved Slottet mødte vi to århusianere og medlemmer af Seniorklubben Århus, som var kommet sejlende til Helsingør Havn, nemlig tidligere DR producer Leif Fritsdal og hans søde kone Nina. 3 nye medlemmer i Seniorklubben deltog også i turen - dejligt at se jer også.

Vi var så heldige, at Henriette havde sørget for, at vores rundvisere begge var tidligere DR medarbejdere (Charlotte Mønsted og Jette Bædkel) og var de gode? de var mega gode og vidste så meget om Kronborg og kongerækken og Danmarks historie så det var en kæmpe fornøjelse.

Udover rundvisning i spændende stuer, værelser og sale, fik vi da også lige hilst på Holger Danske.

Tilbage i bussen kørte vi lidt rundt for at finde et sted at spise frokost. Vejret var ikke helt med os og det var steder med borde og bænke heller ikke. Vi fandt dog et sted, hvor vi kunne slå os ned og nyde Lise og Hennings dejlige medbragte frokost.

Dejlig dag - dejligt selskab og dejlig start på efterårsprogrammet 2023.

ref,: vibeke