16.9.21

Det var ikke for personer med gangbesvær at færdes i folketinget.Bruus

Vi var rigtig mange, der fulgte i folketingsmedlem Jeppe Bruus’ fodspor trappe op og trappe ned i den mægtige bygning, som er centrum for vort folkestyre.

Vi nåede lige at blive vist rundt af Jeppe Bruus, der gik på barsel få timer efter han forlod os efter en rigtig fin orientering og rundvisning på Borgen. Den 19. september gik Jeppe på forældreorlov, fordi familien er blevet forøget med lille Viggo.

Borgen var en fin oplevelse, selvom der var ikke den store politiske aktivitet, fordi vi var der inden åbningen af Folketingsåret. Ferietid – men alligevel mange mennesker på gangene og trapperne. I sandhed et travlt sted, hvor vi travede og fik fortalt om den smukke bygning af Jeppe Bruus og sluttede med en fin lille frokosttallerken med en stilfærdig øl eller sodavand til. Her nogle billeder som giver lidt indtryk af en glimrende dag.

 Vores rundviser Jeppe Bruus (S) i Socialdemokraternes partilokale foran et at de store malerier - her Metrobyggeriet, hvor Helle TS skrider henover skinnerne.

Tekst & foto: ørs-