Teksten snød ikke, der var Nordtyske perler på snor da klubben var på rejse 26-30 maj.

Vi boede på et skønt hotel Grunen Eiche med rigtig god aftensmad og en overdådig morgen buffet. Solen skinnede på os alle dagene så alt var godt.

Dag 1 kørte vi fra København, med behørige stop og Hennings gode frokost. Vi så på Kielerkanalen og svæve  som desværre ikke var i brug længere, Først på aftenen ankom vi til vores dejlige hotel.

Dag 2: Gik turen til den smukke by Celle, hvor vi besøgte slottet hvor Caroline Mathilde tilbragte sine sidste år. Herefter var der god tid til selve byens fristelser med de smukke huse, og gode shopping muligheder..

Dag 3; Besøgte vi Luneburger heide og det blev til en hestevognstur i det smukke område. Efter frokosten kørte vi til Scharenbeck, hvor vi besøgte hvor vi så det store skibshæveværk og fik en lille sejltur.Denne aften var det Aspargesdag på hotellet med store flotte hvide asparges a libitum.

Dag 4: Her skulle vi tidligt op for at besøge fishmarket i Hamburg. En forrygende oplevelse med hundredevis af boder med alskens varer. Det er også specielt at være til rock koncert kl. 8 om morgenen. Mange gjorde rigtig køb på markedet. Om eftermiddagen fik vi en meget fin guided rundvisning i Hamburg og en flot sejltur på Alsteren

Dag 5.Efter morgenmaden gik turen hjemad men indkøbsmuligheder hos Fleggaard og frokost pause. Først på aftenen var vi tilbage i København, efter en vellykket tur.

Ref.: Bent Erik, se Per Tiedgens billeder her