den 16. – 20. august 2010

 


Mandag den 16/8


Afgang fra Lyngby kl. 08,00 og fra Glostrup kl. 08,30, herfra kørsel til Rødby, hvorfra vi sejler til Puttgarden, og kører videre til Wernigerode, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

Indkvartering og aftensmad på hotellet.

Tirsdag den 17/8:


Morgenmad. Om formiddagen ser vi den smukke by Wernigerode med dens mange flotte bindingsværkshuse og det fine gamle rådhus. Der bliver også mulighed for at gå på opdagelse i de mange butikker, der findes i byen. Efter frokost, som er på egen hånd - bliver der mulighed for at tage et lille tog, som bringer os op til slot Agnesberg, der ligger højt hævet over byen med en smuk udsigt over Harzens skovklædte bjerge bl.a.til Bloksbjerg.  Vi kommer ind og ser slottet med de mange flotte rum, der i DDR tiden blev benyttet til større fester mm. Det er ikke muligt for dårligt gående at besøge selve slottet. Aftensmad på hotellet.

image004.jpg image005 image007.jpg
           Wernigerode                           Rådhuset - Wernigerode                     Slot Agnesberg

Onsdag den 18/8:


Efter morgenmad kører vi en rundtur i den østlige del af Harzen. Vi ser bl.a. Thale, en berømt by med ca.15.000  indbyggere.  hvor svævebanen også går til den berømte Hexentanzplatz, der hvor heksene danser, før de flyver til Bloksbjerg. De, der ønsker det, kan tage svævebanen op (ikke indregnet i prisen), ellers kan man køre med bussen op til pladsen. Når alle er samlet, spiser vi frokost ved bussen. Vi kører retur til hotellet sidst på eftermiddagen.

Aftensmad på hotellet.

 image008.jpg              image009.jpg               image010.jpg
                Thale                                                        Svævebanen                                   Hexentanz

Torsdag den 19/8:


Efter morgenmaden skal vi ud og køre med tog på den berømte schmalspursbahn. Vi kører gennem smukke skove til Drei Annen Hohne, hvor bussen venter på os. Frokost ved bussen. Efter frokost fortsætter vi via Elend og Rüberland til byen Stolberg, der er en kurby med mange bindingsværkshuse og middelalderidyl. Aftensmaden indtages på hotel Alte Waldmühle.

Bussen bringer os til og fra dette hotel.

     image012.jpg               image014.jpg
                 Drei Annen Hohne - Bahnhof                                                           Stolberg

Fredag den 20/8:


Efter morgenmad pakker vi bussen og kører retur mod Danmark. Undervejs gør vi ophold i byen Celle, og derfra kører vi videre til Puttgarden, hvorfra vi sejler retur til Danmark og kører det sidste stykke til Glostrup og Lyngby.

image016.jpg
På turen indlogeres vi på
Hotel HKK Hotel Wernigerode,
Pfarrstrasse 41,
38855 Wernigerode.
Tlf.: 40 (0) 3943941-0
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                                                       

 


Hotellet, der er 4-stjernet, har elevator, reception, sauna og fitnesscenter. Alle værelser er med bad/toilet, tv, radio, telefon, og føntørrer.


Pris pr. person kr.  4.225,00
Eneværelse tillæg kr. 200,00

Prisen dækker halvpension i delt dobbeltværelse og er incl. entréer, togbane samt frokost
ved bussen den 18. og 19.august.