30 DR seniorer fik en dejlig juletur til Fyn.
Første stop var det julepyntede Humlemagasin i Harndrup. Her var der dækket juleborde og pyntet juletræer til den store guldmedalje og vi deltog i en konkurrence om at kåre det flotteste julebord og juletræ. Her var også julemarked, hvor mange forsynede sig med julestads og kikkede på den flotte dukkeudstilling med bl.a. kongerækken helt fra Gorm den Gamle til i dag.
Se Per Tidgens billeder her.


Hennings store frokostbord blev indtaget på stedet, hvor der i dagens anledning var dækket op i det store drivhus.
Efter Humlemagasinet gik turen til Skovby, hvor vi besøgte Kunstnergården, som bød på julepynt og spændende kunst og her gjorde mange et godt juleindkøb.
Først på aftenen ankom vi til det dejlige Park hotel i Middelfart, hvor vi spiste en fin aftenbuffet og sluttede af med godnat drinks ved Hennings bus.
Næste dag var første stop i Odense, hvor vi spadserede gennem den julepyntede by. Frokosten blev indtaget ved Knudshoved og bestod af varme supper, som gjorde godt i det halvkolde vejr, men heldige var vi for regnvejret stoppede i det øjeblik vi skulle spise og så var der tørvejr resten af dagen.
Endelig kom vi til turens helt store oplevelse, nemlig besøget på Sprogø. Her havde vi en helt fantastisk guide som berettede levende om Sprogø og viste os rundt et par timer i de meget smukke omgivelser. Besøget sluttede med en spændende køretur med bussen under selve broen og rundt på den anden side af Sprogø. Her var  både en flot solnedgang og et utroligt fugleliv som afslutning på dagens oplevelser.
Det var 2 dage fyldt med gode oplevelser for de 30 - lidt trætte - seniorer som vendte tilbage til København ved nitten tiden.

Bent Erik