FinNorbygaardDR seniorklub havde besøg af Finn Nørbygaard, som fortalte ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz, som foreløbig har varet i 25 år.

Han fortalte åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere og om IT Factorys kollaps og herunder hvordan det er at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut holder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med at møde en voldsom krise ud, så de kommer til at omhandle almenmenneskelige erfaringer. På forunderlig vis oplever mange, at der skal en livskrise til for at opleve, at livsgnisten vender tilbage. Finn N. underholdt også med overgangen fra et arbejdsliv til et liv som pensionist, det åbner udviklingsmæssigt op for en energiomlægning. Nemlig at skifte fra præstation til refleksion og dermed indsigt. Seniorlivet giver adgang til et væld af følelser, som indtil nu har ligget på lager.

En dejlig eftermiddag i DR seniorklub, med en fantastisk foredragsholder der stadig har meget livsmod i sig.

Referent June

Foto Flemming