Klaus bundgaardTorsdag den 25. august 2022

Første gæst i Klærkesalen efter sommerferien var journalist på DR Nyheder Klaus Bundgaard Povlsen. Vi var rigtig mange, som havde glædet os - og hvor blev det en dejlig dag.

Omkring 70 medlemmer var mødt op - og humøret var højt og gensynsglæden stor.

Klaus fortalte levende om sine efterhånden mange år på Nyhederne (han startede i 1997) fra dengang, hvor man var et hold, som tog ud og lavede indslag og til nu, hvor ‘’holdet’’ som regel er én journalist.

Sjovt at høre om de relativt store og mange forandringer, som er sket hen ad vejen på Nyhedsområdet. Det var  også interessant at høre, hvordan indslagene i Nyhederne bliver til i dag og hvordan de blev til i 1997 - noget som vi seere nok ikke tænker så meget over. Såvel det journalistiske som det tekniske har virkelig gennemgået en stor udvikling. Alt blev fortalt med et glimt i øjet og krydret med små fine og interessante historier. 

Journalistik og politik kom Klaus også ind på - virkelig interessant og det kunne vi godt have hørt meget mere om. Og det kommer vi også til, da Klaus har et foredrag netop om journalistik og politik - og det vil vi rigtig gerne invitere ham til at fortælle om ved en senere lejlighed. 

vibeke  

foto: Flemming