DSC 0384

19.11.15

Der var lagt op til fest med pyntede borde og fuldt hus til begivenheden, og flere søgte forgæves at komme med. Vi begyndte med kaffe og lagkage – og den musikalske underholdning var med Byggerbanden, som stilsikre underholdt os i to timer. Herlige gutter med solid dansk musik. Fra det Hansenske køkken kom herlige retter, som vi selv skulle hente ved et overdådigt veldækket serveringsbord. Fin stemning og herlige priser på cognac, gammel dansk, øl og vin. Vi følte os rigtig godt til rette i vante omgivelser i Klærkesalen.

 

DSC 03992 Festtalen blev holdt af Dråbens første redaktør, Nikolaj Ifversen, der virkelig kan historierne fra de gamle dage, hvor Radiohuset var et Radiohus og Danmarks Radio var befolket med veltalende og sprogkyndige personer ved mikrofonerne. Han fortalte blandt andet om dagen, hvor han blev ansat af selveste pressechef Trautman.

Det var festligt for Nikolaj og det var festligt for os at høre om ansættelsessamtalen. Stort bifald til festtaleren, der også kunne historien om tilblivelsen af DRs Seniorklub med musikeren Valdemar Wolsing som første formand. Aftenens overraskelse var formanden og medsammensvorne, som diskede op med et discoshow iført Hawaii-skjorter og masser af diskolys til høj musik. Det blev en dejlig dag med start kl. 14.00 ud til timerne i nærheden af midnat. En værdig 35 års jubilæumsfest.

 

   Tekst: ørs-

   Foto:  pet